Leave Your Message
010203
индекс_компанија
индекс_компанија2
0102
запознајте не

За нас

КИНГ ПЛОЧКИ

Компанијата Кинг Тајлс е регистрирана во 2018 година и се наоѓа во Центарот Рамис бр. 8, веднаш до хотелот Панари, покрај патот Момбаса. King Tiles е специјализиран за градежни материјали, особено плочки, санитарни производи, тавани, ѕидни панели и производи за домаќинство. Компанијата има филијали и во Кина и може да увезува разни производи по нарачка.

Културата во King Tiles е да се изгради иднината и да се осветли светот. Се заснова на ставање на клиентот на прво место, на искрен, посветен и страствен. Тие имаат за цел да им дадат на клиентите доверба, надеж, среќа и удобност.

Поканети сте да го посетите King Tiles и да уживате во среќно шопинг искуство. Прегрнете го нашиот светол дух и уживајте во „Kinglife“ и „Queenlife“ со King Tiles додека заедно ја градиме вашата куќа од соништата!

научи повеќе

Нашата посветеност на квалитетот осигурува дека секој производ ги исполнува највисоките стандарди, создавајќи убави и прифатливи простори за нашите клиенти.

запознајте не

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Ние нудиме разновиден избор на врвни производи, вклучувајќи керамички плочки, подови и материјали за декорација на ѕидови.
0102
запознајте не

СЦЕНАРИЈА ЗА ПРИМЕНА

запознајте не

НАШИТЕ ПОСОВЕНИ ПРОИЗВОДИ

Производи и решенија кои ги подобруваат искуствата на нашите клиенти на работа и дома.

01
01
01
запознајте не

БРЕНД ПРИКАЗНА

Како водечки снабдувач на домашни градежни материјали, ние се фокусираме на обезбедување квалитетни производи и услуги на клиентите. Ја разбираме важноста на производите со висок квалитет во создавањето простори за живеење, затоа соработуваме со кинеските производители за да се осигураме дека нашите производи ги исполнуваат највисоките стандарди за квалитет.

Цврсто веруваме дека секој дом заслужува прекрасен домашен простор.

Види повеќе
about_img
01
запознајте не

Проектни случаи

запознајте не

Нашите услуги

Ние обезбедуваме различни производи, вклучувајќи керамички плочки, подови, материјали за декорација на ѕидови итн., за да ги задоволиме различните потреби на клиентите за градежни материјали за домот.