Leave Your Message
010203
index_kompani
indeksi_kompania2
0102
njihuni me ne

Rreth Nesh

PLLAKA KING

Kompania King Tiles është regjistruar në vitin 2018 dhe ndodhet në Ramis Center Nr.8, pranë Hotel Panari, përgjatë rrugës Mombasa. King Tiles është e specializuar në materialet e ndërtimit, veçanërisht në pllaka, mallra sanitare, tavane, panele muri dhe produkte shtëpiake. Kompania gjithashtu ka degë në Kinë dhe mund të importojë produkte të ndryshme me porosi.

Kultura në King Tiles është të ndërtojë të ardhmen dhe të ndriçojë botën. Ai bazohet në vendosjen e klientit në radhë të parë, të qenit i sinqertë, i përkushtuar dhe i pasionuar. Ata synojnë t'u japin klientëve besim, shpresë, lumturi dhe komoditet.

Jeni të ftuar të vizitoni King Tiles dhe të shijoni një përvojë të lumtur blerjeje. Përqafoni shpirtin tonë të ndritshëm dhe shijoni një "Kinglife" dhe "Queenlife" me King Tiles ndërsa ne ndërtojmë së bashku shtëpinë tuaj të ëndrrave!

Mëso më shumë

Angazhimi ynë ndaj cilësisë siguron që çdo produkt të plotësojë standardet më të larta, duke krijuar hapësira të bukura dhe të jetueshme për klientët tanë.

njihuni me ne

PRODUKTET TONA

Ne ofrojmë një përzgjedhje të larmishme të produkteve të nivelit të lartë, duke përfshirë pllaka qeramike, dysheme dhe materiale dekorimi të mureve.
0102
njihuni me ne

Skenarët e APLIKIMIT

njihuni me ne

PRODUKTET TONA TË FUNDIT

Produkte dhe zgjidhje që përmirësojnë përvojat e klientëve tanë në punë dhe në shtëpi.

01
01
01
njihuni me ne

TREGIMI I MARKAVE

Si një furnizues kryesor i materialeve të ndërtimit të shtëpisë, ne fokusohemi në ofrimin e klientëve me produkte dhe shërbime cilësore. Ne e kuptojmë rëndësinë e produkteve me cilësi të lartë në krijimin e hapësirave të banueshme, kështu që ne punojmë me prodhuesit kinezë për të siguruar që produktet tona të përmbushin standardet më të larta në cilësi.

Ne besojmë fuqimisht se çdo shtëpi meriton një hapësirë ​​të bukur në shtëpi.

Shiko me shume
about_img
01
njihuni me ne

Rastet e projektit

njihuni me ne

Shërbimet tona

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri produktesh, duke përfshirë pllaka qeramike, dysheme, materiale për dekorimin e mureve, etj., për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve për materialet e ndërtimit të shtëpisë.